20. 000ft ból kell videókártyát vennem. Melyik legyen?
tudom, nem erőművek, de nem is abba lesz, de próbáltam a legjobbakat kikeresni 20k-ig
melyiket válasszam szerintetek?
mindenképp új kell.
próbáltam már barátomnak ezt az opciót is mondani de nem bízik benne mert már 1x pórul járt.
Mert nem mindenféle random oldalakról kell vásárolni, várakozni kell, és hardver aprót nézegesd, ott szólnak is, ha valami gond van az eladóval vagy valami.
No meg a 7770 vagy 7790 mind a két kártyánál mérföldekkel erősebb, és nem csak sima HD minőségben tudja a low beállítást, hanem 1440x900-ba akár high beállítást 2x élsimítással.
Ennyivel erősebb a másik két kártya.
A GT730 egy nagy rakás széklet a 64 bites sávszélességgel és fölösleges 1 GB VRAM-mal, bár kétlem, hogy 256 MB-ot is használni tudna-e.
Az R7 240 meg a másik röhej, igaz erősebb vagy 2x a GT-től, de még azzal se fog játszani, max amik 2005-2007-ben jöttek ki.
azert nehezen hiszem hogy ilyen gyaszos a helyzet 240nel hogy 2005-2007es jatekok mennenek csak.
6600GT 128MB AGP
igen agp
es azzal ment meg a 2009es empire totalwar is!
gears of war 2006 azon maxon ment.
es ezek szerint a 240 nek "oke" kategoria csak az elved szerint?
kozel sem hinnem hogy ilyen gyaszos lenne a helyzet.
tobbieknek koszonom a valaszt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!