Nemrég vettem egy ssd-t (max 1,5 hónapja) és azóta bizonyos időközönként lefagy a gép.Eddig azt hittem ,hogy az ssd miatt ,így hát újra tettem a gépet másik merevlemezre. Sajnos nem oldódott meg a probléma.
Lehet ,hogy a windows 10 miatt van?
Sz.gép:
Processzor : AMD FX-6300
VGA: ASUS R9 280
8 GB ram
2x 1TB WD winchester
1x 120GB Kingston Hyper x fury
nem hiszem ,hogy túlmelegedhet ,mert 3 ventillátor+procihűtő+2 a videókártya ventillátor ..van a gépemben.
igen, bár van egy ami miatt előzőleg kékhalált kaptam windows 8-on ,az AMD SOUND DEVICE ,most elfelejtettem letiltani lehet ,hogy az miatt fagy le a gép,de csekély az esély rá,mert újratelepítés előtt is le volt tiltva ,de ugyan úgy lefagyott..
2015. aug. 25. 21:26
3/19 anonim válasza:
Mondjuk frissíteni ezért nem ajánlott a windows-t inkább egy tiszta telepítés lenne jó. És ha utána is csinálja akkor már gond van.
2015. aug. 25. 21:28
4/19 A kérdező kommentje:
windows 8-ról 8.1-re is frissítettem ,akkor nem volt gond.. ezt is csak pár napja kezdte,szinte mióta megvan az ssd..,de ezek szerint mivel most nem arra van feltéve az op. rendszer nem lehet az ,ugye?
2015. aug. 25. 21:30
5/19 anonim válasza:
Próbáld meg azt hogy húzd le az SSD-t a gépről és használd úgy a gépet. Ha úgy nem csinálja akkor valószínűleg hibás az ssd.
2015. aug. 25. 21:33
6/19 A kérdező kommentje:
rendben van, még a kedvemért annyit megtennél ,hogy holnap is ránézel erre a topicra ,csak mert most nem igen tudok zörögni és akkor holnap reggel megcsinálom gyorsan és írok egy választ.?
2015. aug. 25. 21:35
7/19 anonim válasza:
Visszafogok nézni.
2015. aug. 25. 21:37
8/19 A kérdező kommentje:
Van egy ötletem,igaz nem vagyok valami guru,DE... ugye windows 8-am eredeti(van cd kulcsom is meg minden) ,de valamiért egyik újratelepítésnél nem fogadta el és feltettem a KMSpicó nevü programot.Most is fent van és ugyan úgy elindul minden rendszerbetöltéskor.De mivel win 10 van fent és az 8.1 re crackel mindig lehet az a baja? Aztán lehet nagyon hülye vagyok!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!