Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért megy el a hang bizonyos...

Miért megy el a hang bizonyos időközönként 1 másodpercre?

Figyelt kérdés

Nem rég telepítettem windows 7-et egy új gépre, de valami probléma van a hanggal.

Bizonyos időközönként 1 másodpercre elmegy a hang, majd visszajön. Néha 1-2 óráig nem megy el, de most pl. fél óra alatt kb. 3-4 percenként ezt csinálta.

Az első nap, amikor használtam a friss windowsot, akkor az eszközfelismerő jött elő és hallatszott az a hang, amikor csatlakoztatunk egy eszközt és az is, amikor "leválasztunk" egy eszközt és előjött egy buborék, hogy már használhatom hangkártyát... Aztán kikapcsoltam ezt az értesítést, de gondolom most is ezt csinálja, csak buborék nélkül...

Szerintetek mi lehet a gond? Mit csináljak, hogy ne menjen el 1 másodpercre se a hang?

#hang #egy másodpercre
2015. jan. 30. 21:48
 1/2 Peetmondoo válasza:
Próbálj meg letölteni és telepíteni a hangkártya gyártójának oldaláról egy drivert és telepítsd.
2015. jan. 30. 23:05
 2/2 A kérdező kommentje:

Egy dvd-n kaptam drivereket a géphez. Tavalyi driverek, de úgy látszik, hogy a frissítés nem ártott....

Frissítettem a hangkártya drivert és most úgy tűnik, működik.

Ha mégsem, akkor még jelentkezem... ;-)

Köszönöm a tippet!

2015. febr. 2. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!