Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mit tegyek a vidikártyával és...

Mit tegyek a vidikártyával és a hanggal?

Figyelt kérdés
Szóval vettem egy asus x555l notebookot és van egy pár gond. Gondoltam először ide írok nem megyek vissza a boltba. Egyik problémám, hogy a videókártyát nem használja, már van rajta driver is mégis az integráltat használja, pedig érzékeli a rendeset. Másik probléma a hang, néha van néha nincs. Lehet háromszor is újra kell indítani hogy legyen pedig már ehhez is driver. Ezek már nekem is sokak voltak szóval kérnék egy kis segítséget.

2015. aug. 23. 22:46
 1/4 anonim ***** válasza:

Gondolom a laptopban van az integrált és egy dedikált kártya.

Ha netezel akkor teljesen normális hogy az integráltat használja, játék alatt automatikusan átfog váltani a dedikált kártyára.

A hang viszont már érdekes dolog.

Milyen oprendszer van rajta? Mert ha win10 akkor az érdekes dolgokat művel még a hanggal.

2015. aug. 24. 00:04
 2/4 A kérdező kommentje:
win8.1 van rajta
2015. aug. 24. 00:46
 3/4 anonim ***** válasza:

Probáld meg azt hogy

Sajátgép-kezelés-eszközkezelő.

És ott a hangszóró inkonnál a drivereket letörlöd.

Lennie kell egy high audio (pontosam nem tudom) és egy realtek vagy másnak. Ha három driver van fent akkor az a gond.

Aztán gépreset.

2015. aug. 24. 00:51
 4/4 A kérdező kommentje:
rendben köszönöm
2015. aug. 24. 01:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!