Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi lehet a probléma a hanggal...

Mi lehet a probléma a hanggal (lefagy és nem lehet visszaállítani)?

Figyelt kérdés

Használat közben, mindegy mit csinálok a gépen, rendszertelenül, el szokott menni a hang.

Ha megpróbálok jobb alul rákattintani a Hangoknál bármire, egy másodpercre az egér átvált a töltés jelre, azután nem történik semmi.

Megpróbáltam a Számítógép -> Kezelés -> Eszközök -> Hang részénél újraindítani a drivert többször is, de egyszerűen csak lefagyott az egész ablak, aztán jött a szokásos "A windows megoldást keres a problémára..." (Ami persze nem csinált semmit)

Ezután megpróbáltam parancssorból (cmd) újraindítani a hang-rendszert a(z):

net start AudioSrv

net stop AudioSrv

parancsokkal, egy ideig dolgozott aztán kiírta, hogy:

"A szolgáltatás nem válaszol a vezérlőparancsra."

Semmit nem tudok vele csinálni, csak az segít, ha újraindítom a gépet, de nem akarom állandóan újraindítani, mikor elmegy a hang, mert úgy sok dolgot nem tudok használni.

Hangkártyát kéne cserélnem, vagy valami új drivert felrakni, esetleg valamilyen eszköz okozza ezt a hibát, valaki valami ötlet?

2015. márc. 23. 21:25
 1/2 miért.én? ***** válasza:

Első körben próbálj meg drivert letölteni.

Ha nem tudod hogy milyen driver kell, az eszközkezelőben jobb katt az audióeszközre, majd kattints a "tulajdonságok"-ra.

A "részletek" fülön válaszd ki a "hardverazonosítók" megjelölést.

Legelső sorból másold ki az azonosítót, majd irány a google, bemásolod és drivert keresel hozzá.

2015. márc. 24. 00:12
 2/2 donfetibo ***** válasza:
Szerintem az a legjobb ha a gyártótól honlapjáról van letöltve a driver! Az #1 válaszoló ahogy írta, derítsd ki a kártya típusát és menj fel a gyártó honlapjára és ott keresd meg hozzá a drivert! És ha meg lesz a driver hozzá és le fagy vagy elmegy a hang akkor valószínű, hogy rossz lesz a kártya!
2015. márc. 24. 06:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!