Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ha húzom a videókártyát...

Ha húzom a videókártyát elvész a garancia?

Figyelt kérdés

A Castalyt-ből bekapcsoltam az overdrive funkciót, de nem húztam semmit. Egyáltalán, hogy tudják meg, hogy én szodtver szinten húztam az órajeleket?

Anno vga bios-t kellett flash-elni ahhoz, fel oldjunk egy egy pipeline-t vagy hogy állítsuk be kártyánk egy nagyobb model órajeleire. Ezt logikusan észre lehetett venni. De! Ha riva tunnerrel állítgattuk a kutya nem mondta meg.

Ma már ez máshogy van?

Egy R7 260X-ről lenne szó, 2Gigabayteos.

#AMD #garancia #órajel #overclokc #castalyt
2015. aug. 23. 18:45
 1/3 anonim ***** válasza:
nem tudják meg de kézileg tunningold ne automatica hülyeségekkel. ott pl a sapphire trixx program. és tesztelted 3darmk 11 vagy az feletti verzióval mindig hogy stabil e. mellesleg a gpu tunning tud csak pár + fps -t ki csikarni de az adott játéktól is függ van hogy 1-2 meg más kérdés mennyit húzol rá 100 mhz -nél van +-5 10 fps néhol.
2015. aug. 23. 18:50
 2/3 anonim ***** válasza:
es megint más mennyit bír a kártya.
2015. aug. 23. 18:50
 3/3 A kérdező kommentje:

Ezt én mind értem. Nem ma kezdtem órajelekkel játszani.

Csak hallottam egy olyan, hogy az Nvidia az új 9xx sorozatú mobil videókártyái tuningolását letíltották, arra hivatkozva, hogy ne rontsa el ezzel a felhasználó és hogy azzal elesik a garaciától.

Na már most, nekem az jött le, hogy akkor ezek szerint az Nvida tudja hogy a felhasználó játszik az órajelekkel. De hogy?

2015. aug. 23. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!