Gigabyte GTX650 OC 1GB DDR5 videókártyát mennyiért tudnék eladni? Egy évet sem volt használva, semmi baja, garancia is van rá.
Figyelt kérdés
2015. márc. 21. 02:30
2/8 anonim válasza:
18k sot talan 20k. A 2GB-osok mennek 25k korul, egy 1GB-os van 19k-ert de azon nincs garancia. [link]
3/8 anonim válasza:
Mondjuk nem tudom melyik hülye veszi meg ennyiért a gtx-et, mikor ezért a pénzért már 7790-et is kapsz, miközben egy 7770 is gyorsabb, mint a gtx650 :D
4/8 anonim válasza:
Tesóm is most vett 15k-ért használt HD7770 karit, ami jobb a GTX650-nél! 20k környékén már lehet fogni HD7790 kártyát is, ami veri a GTX650Ti-it is, szóval eki ezért ad 20k-t az egy nagy madár!
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2015. márc. 21. 23:01
6/8 anonim válasza:
A Gigabyte GTX650 ellentetben a Radeonokkal 4 monitort tud meghajtani. Ha valakinek ez szamit...
7/8 anonim válasza:
Radeonok 3 monitort...igaz maga az Eyefinity 6 monitorig skálázható, de ehhez spéci kártyákat kell szerezni (pl HD5870 Eyefinity edition [link]
De most azért venni egy sokkal lassabb kártyát, mert +1 monitort elbír? Ki használ otthon 4 monitort...vagy akár 3-t? Surround vagy Eyefinity játékra amúgy is alkalmatlanok mert ahhoz túl gyengék. A Windows-t meg nem sokan kezelnek 2-nél több kijelzőn...
8/8 anonim válasza:
Tudom, tudom, csak emlitettem. Amugy az Eyefinity 6 mehet a levesbe, ahhoz DisplayPort vagy problemas atalakitok kellenek, a Geforce 650 es hasonlok megfelelo kartyaval 4 DVI kimenetet meghajt (2 DVI, 2 HDMI kartyak vannak, pont a Gigabyte-tol).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!