Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Tavaly októberben vettem egy...

Tavaly októberben vettem egy videokártyát, amiről kiderült, hogy hibás. Tudnátok adni tanácsokat, hogy hogyan küldjem vissza?

Figyelt kérdés

Problémám vele: mikroszaggatás, recsegő hang, a régi és a legújabb driver mellett is.

Az iPon.hu-ról rendeltem még 2013 októberében, 36.560 Ft volt szállítással együtt. Visszaveszik? Kivizsgálják? Nem fogják visszadobni mondván, hogy ennek semmi baja?

Visszaraktam a régi VGA-m, azzal tökéletesen ment, pár napon belül pedig berakom egy ismerősöm gépébe is, meglátjuk hogy ott hogy muzsikál.

Amúgy egy Sapphire HD7790 DualX OC 1GB GDDR5-ről van szó.

Aki küldött már vissza cuccokat az iPon-hoz, kérem, írjon.

2014. júl. 2. 21:17
 1/7 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni, hogy a garanciajegy, a számla, és minden tartozék megvan a kártyához. Még az a csomagoló is amiben jött.
2014. júl. 2. 21:23
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem értek annyira hozzá, de ha van rá garancia, akkor kötelesek kivizsgálni és ha kell, javítani is, nem?
2014. júl. 2. 21:23
 3/7 A kérdező kommentje:
Én sem tudom... Amúgy egy VGA-t szerintem nemigen lehet megcsináltatni, mert arra rá van forrasztva minden cucc...
2014. júl. 2. 21:26
 4/7 anonim ***** válasza:

Na, de a javaslatom, hogy hívd fel őket vagy küldj nekik egy emailt, hogy rendeltél/vettél náluk egy videokártyát tavaly októberben és meghibásodott, de még van rá garancia, és hogy akkor szeretnéd, ha megmondanák, hogy kicserélik-e még, vagy hol lehet megjavíttatni, vagy most mit tudsz csinálni...

Egy próbát szerintem megér :)

2014. júl. 2. 21:31
 5/7 A kérdező kommentje:

Persze, küldök nekik e-mailt meg miegymást.

De azért egy két tanács jó lenne, meg ha van valaki, aki járt úgy mint én, akkor megoszthatná velem a tapasztalatait:)

2014. júl. 2. 21:57
 6/7 anonim ***** válasza:

Egyébként én ma akartam visszavinni a boltba a videokártyám, de nem tudták visszavenni, mert nincs annyi pénzük, hogy visszaadjanak valamennyit az árból (Asus R7260X-DC2OC-2GD5, 38.000-ért vettem, de visszaadtak volna 35.000-t, de de délutánra elfogyott a pénzük...

De az iPonnak van pénze, és muszálY tennie valamit.

2014. júl. 2. 22:13
 7/7 anonim ***** válasza:

A support majd elmond mindent.

G.

2014. júl. 2. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!