Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » CPU hőmérséklet melyik az...

CPU hőmérséklet melyik az igaz? Kepfeltoltes.hu/view/150823/73029069N_vtelen_www.kepfeltolte s.hu_. Png

Figyelt kérdés

2015. aug. 23. 07:00
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ez komoly ? :D Na ne vicceljünk már !
2015. aug. 23. 08:09
 12/18 anonim ***** válasza:

Kispofa75,neked intel procid van,nekem volt 750k,és tisztában vagyok vele,hogy mi az a hőfok,ait lead a 750k.

gyári hűtővel video renderelés alatt se ment 50 fok fölé,tehát a speccy mérése igencsak nem reális adat.

a másik,ha keményen megdolgoztatod a géped,óhatalanul melegszik,és ezt a hőt a gépház oldalára is kivetíti,minél melegebb a proci,annál jobban melegíti a ház oldalát is,teljes összhangban az alaplappal.

2015. aug. 23. 08:23
 13/18 anonim ***** válasza:

Az első képre értettem a Speccy adatokat.

Ha már a gépház oldala is átmelegszik, akkor ott már nagyobb gond van. Videó renderelésnél nekem is felkúszik 60-70 fok környékére. Ez még nem jelenti azt, hogy a hűtő tömb is annyi lenne. Sőt. nekem ilyenkor is kellemes langyos a borda. Ja és semmi extra hűtőm nincs.

2015. aug. 23. 08:32
 14/18 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

Speccy magonkent mit ir ki?

mindket program legujabb legutolso kiadasu?

erdemes lenne kiveni cpu t es ujra tenni figyelve, es hutore is figyelve hogy jol legyen, meg cpu huto tapkabelt es cpu EPS kabelet ujra dugni, netan egy BIOS reset se arthat

ket kepbol ugytunik hibas is lehet a szenzor

hdd kicsit melegnek tunik, vga pedig ha 68 terhelten (attol fugg mivel ha 100% korulire leterhelo jatek) akkor csak tapan picit meleg, ha viszont nem a teljes terheleses hofoka ez csak valami atlagos azt se tudni mikor merted program futasa kozben vagy bezarasa utan

szoval lehetseges hogy a zephazad nem eppen tul jol szelozik, de a cpu ertelmetlen ertekein kivul semmi se tunik veszesnek

2015. aug. 23. 08:33
 15/18 anonim ***** válasza:

nem erről beszéltem?

ha meleg a gépház oldala,akkor 74 fok vagy felett van a processzor.

normál esetben hideg vagy épp csak érezni hogy langyos.

mondjuk nekem az fx-em még sose érte el a 60 fokot,még a nagy hőségekbe se.

2015. aug. 23. 08:36
 16/18 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
#15 ej ej nagyon rossz lehet ott valami annak kotelezoen forrosodnja kellene :P
2015. aug. 23. 08:55
 17/18 anonim ***** válasza:
Kontár,bezony van rossz,méghozzá a gépház,a procihűtő miatt nem fér el a gépház oldala. :D
2015. aug. 23. 08:57
 18/18 A kérdező kommentje:
videokártya azért 68fok mert full terhelésalt játszatom vele.
2015. aug. 24. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!