Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért ilyen a processzor...

Miért ilyen a processzor hőmérséklet?

Figyelt kérdés
Vettem egy CM TX3-as hűtőt. Szépen fel is raktam el is indult minden alapjáraton 33 fok körül volt a hőmérséklet játék közbe se nagyon ment 55 fok fölé. Most viszont átköltöztettem a gépem egy másik helyre és most alapjáraton össze vissza ugrál, egyszer 40 fok egyszer 50+. Nem poros mert akkor fújtam ki mikor beraktam a hűtőt.

2015. aug. 15. 16:00
 1/7 Panda Péter ***** válasza:
nézd meg a rögzítést lehet "szállítás" közben meglazult valahol.
2015. aug. 15. 16:03
 2/7 anonim ***** válasza:

használtál elég cpu pasztát?

esetleg meglazult valahol nem ér rendesen a processzorhoz?

de vedd figyelembe ezt a rohadt meleg időjárást

jah és ha igysem megy akk állisd be manuálisan a fordulatszámot!

Remélem segitett valamennyit

2015. aug. 15. 16:06
 3/7 A kérdező kommentje:
Csak az a furcsa hogy játék közbe meg tartja az 55 körüli fokot csak így alapjáraton van megőrülve.
2015. aug. 15. 16:09
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem az előtt is ilyen volt (ezesetben), csak nem vetted észre. Ha megnyitod a chrome-t, már akkor képes felugrani a cpu használattal együtt a hőmérséklet.
2015. aug. 15. 16:32
 5/7 anonim ***** válasza:
Amikor korábban nézted, akkor este/reggel volt, csak 28-30 fok, most délután van, 40 fok, jobban melegszik. Nincs itt semmi rejtély.
2015. aug. 15. 16:33
 6/7 A kérdező kommentje:
Mondjuk igaz most emeleten vagyok. Na majd jön a lehűlés aztán meglátjuk akkor is.
2015. aug. 15. 16:37
 7/7 A kérdező kommentje:
Most ilyen időben már tökéletes 33-35 fokos netezés közben.
2015. aug. 17. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!