Vesztes 2000 kérdése:
Miért nem ír kukacot (@) a gépem?
Figyelt kérdés
hello nem ír a gépem kukacot (@) lepattintattam é s letöröltem és még Úgy sem írt de rájöttem,hogy nem a billentyűzettel van a baj mert más billentyűzettel is próbáltam és úgy sem lett jó még virtuális bilentyűzetel is probáltam de nem jó mit tegyek?2015. aug. 23. 00:13
2/3 anonim válasza:
próbáld meg az alt kóddal.
a kukac jel kódja a alt + 64
Ezt notebookon úgy tudod megadni, hogy a numerikus számokat használva, amik szürkén vannak rámatricázva a gombokra , a FN gombbal kell megjeleníteni.
tehát bal ALT gomb + Fn gomb + megnyomod azt a két gombot egymás után amin a 6 meg a 4 van, de nem felül a számgombokat.
Ugyanez normál billentyűzetnél vagy olyan notinál amin van külön számpad, a num lock gombot kapcsold be és bal ALT gomb + 64
3/3 anonim válasza:
A nyelvi eszköztárad nincs véletlenül átállítva?
Pl. a német számítógépeken altgr+Q a kukac bill.kombinációja. Vagy a laptopomon az "é"-nek a helyén van jelölve. Úgy rémlik, hogy ez eredetileg holland volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!