Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi lehet a baj?

Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
nyaralásból hazaérve bekapcsoltam a gépet és bejött a BIOS nem tudom miért.Volt két választásom hogy elindítom a setup-ot vagy betöltetem az alapértelmezett értékeket a folytatáshoz, betöltettem az alapértelmezett értékeket aztán boot-olt egyet aztán (elvileg) elindult vona a windows ,de nem indult el és lekapcsoltam a gépet.Picit vártam aztán visszakapcsoltam a gépet és azt írta ki a windows hogy:A Window indítása sikiertelen volt.Két lehetőség közül az ajánlottat próbáltam, a windows betöltötte az ahoz szükséges fájlokat aztán pedig fekete képernyő.Fogalmam sincs mi lehet.

2015. aug. 21. 11:21
 1/9 anonim ***** válasza:
gép teljesen áramtalanítva volt nyaralás alatt (konnektorból is kihúztad)? Nem ázott be a ház, nedvesség nem érte?
2015. aug. 21. 15:06
 2/9 A kérdező kommentje:
ki nem volt húzva de nedvesség nem érte
2015. aug. 21. 21:14
 3/9 A kérdező kommentje:
nekem úgy van hogy hosszabbítóra van dugva viszont az le volt kapcsolva
2015. aug. 21. 21:33
 4/9 anonim ***** válasza:
az sajnos nem sokat ér, ugyan úgy át tud csapni egy villámnál. Ha van telepíző DVD-d vagy USB-d akkor dugd rá és csinálj javítást, vagy ha engedi, akkor állítsd vissza egy korábbi állapotra.
2015. aug. 21. 22:57
 5/9 A kérdező kommentje:
amugy nem eredeti windowsom van próbáltam az indítási javítást de azzal sem működik
2015. aug. 21. 23:11
 6/9 gyuripapa21 ***** válasza:
Próbáld meg csökkentett módban el indítani és csinálj 1 rendszer visszaállítást.
2015. aug. 22. 08:33
 7/9 A kérdező kommentje:
csinálnám de nem ad ki olyan lehetőséget hogy mód
2015. aug. 22. 12:01
 8/9 A kérdező kommentje:
pontosabban csökkentett módot
2015. aug. 22. 12:01
 9/9 A kérdező kommentje:
megpróbáltam a normál indítást és lássunk csodát-elindult a windows
2015. aug. 22. 12:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!