Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Előre összerakott gépeknél...

Előre összerakott gépeknél hogy oldják meg a microsoft fiók kérdését?

Figyelt kérdés
nézegettem valakit hardveraprón aki előre összeállított konfigokat árul, kiemelt hirdetései vannak, nem tudom hogy cég vagy magánszemély de nem hiszem hogy csaló mert 220 feletti értékeléséből mind pozitív és dícsérik, valamint nem utalással dolgozik hanem utánvétes postával. na és ugye oprendszerrel együtt árulja a konfigokat, a Win11 pedig megkövetel egy Microsoft fiókot, ami nem olyan dolog amit csak így más kezébe adsz, más tudja a jelszavát stb.. tudom ki lehet kerülni trükközéssel a telepítésnél, de ahogy olvasom legalább annyian hajlanak arra is jobb ha van, mintha csak egy offline felhasználó. ezt hogy zsokták megoldani ilyen "nagyüzemben"?
tegnap 21:46
 1/8 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy az jelentkezik be aki megveszi. Feltelepítik és a vevő pedig belép a cuccaival.
tegnap 21:50
 2/8 anonim ***** válasza:
36%

Úgy, hogy pár gombóc fagyi árából veszel Windows 11 kulcsot. Vagy refurbished.

[link]

tegnap 21:50
 3/8 A kérdező kommentje:
nem az oprendszer aktiválásáról beszélek, hanem a microsoft fiók létrehozásáról ami ha nincs, nem is enged tovább a telepítője. ha meg valamit megad vagy létrehoz, akkor azt ő tudja, nem én. vagy valamit nem értek?
tegnap 21:53
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Nem követel meg fiókot a Windows. Az akkor kell, ha pl a Store-ban vásárolsz, vagy aktiválsz egy Office-t, de a Windows kulcshoz nem kell fiók. Van nekem is Windows fiókom de szerintem be sem léptem az újratelepítés óta, mert pár játék van csak megvásárolva Store-ból amikkel nem játszom mostanában. Ja de, az Office-ba beléptem, mert az eredeti de kb ennyi.
tegnap 22:00
 5/8 A kérdező kommentje:

akkor nem értem ennek a létjogosultságát [link]

"Szerencsére egy aprócska kis trükkel ki lehet játszani azt, hogy már a telepítés során se kelljen Microsoft-fiókot megadni vagy létrehozni, hanem csakis lokális fiók kerüljön létrehozásra a rendszergazda számára."

tegnap 22:04
 6/8 anonim ***** válasza:
Ja hogy a Windows 11-ről van szó. Késő van már, nekem 10 van, vegyél 10-et. ;)
tegnap 22:09
 7/8 anonim ***** válasza:
Preinstall van rajta, első bekapcsolásnál kéri majd a usert.
tegnap 22:48
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem kell online fiók a W11-hez. Én mindig offline fiókot készítek tesztelés alatt, amit aztán majd a vevő vagy megtart, vagy amit akar...

Egyszerűen csak nem szabad neten lennie a gépnek a telepítés és első fióklétrehozás alatt, és akkor felajánlja az offline fiókot trükközések nélkül már.

Az linkelt leírás kb másfél évet élt, amíg valóban egy komolyabb trükk kellett ehhez, de valamelyik build óta újra elég csak kihúzni a netet, már több, mint egy éve.

ma 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!