Vettem egy szinte új dell optiplex 740-es gépet. A videokártyája: Nvidia Gforce 6150 LE (128 MB) (integrált). A youtube videók, és a letöltött játékok akadoznak. Rendszer memória 2GB. A DVD lejátszás folyamatos, akadás nélkül. Ez miért van?
Mert ez egy régi, gyenge videovezérlő. Gondolom hasonló lehet a teljesítménye a régi Radeon 9200 kártyámhoz, azzal is akadt a youtube.
Youtube videókat nézd VLC-vel (YT link kimásol, VLC megnyit, ctrl+n, beilleszt és enter).
Driverek fönt vannak? Milyen játékokat próbáltál?
Fent vannak a driverek.
Proci:AMD Athlon(tm)64 X2 Dual Core Processor 5600+ 2,90 GHz,2 mag,2 logikai processzor.
64 bites op.rendszer,x64-alapú processzor.
2 Gb ram,160 Gb Vinyó.
Windows 10 Home op.rendszer.
Koplárovics Béci
Ez a "szinte új" gép nagyjából 6-8 éves.
Mindenesetre az előző gépem,még ennél is régebbi lehetett..mert azon nem volt telepíthető a win10..az alaplap miatt.
Ezen a gépen viszont fut.
Azt nem értem,hogy a DVD lejátszás folyamatos,a youtube meg akadozik.
De azért az is érdekes,hogy a Firefox 32 bites verziója win10 alatt,csak úgy zabálja a ramot,meg a procit.
HTML5-t itt tudod beállítani: https://www.youtube.com/html5
VLC-t pedig föntebb leírtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!