Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik hardvernek van baja?...

Melyik hardvernek van baja? SSD, videókártya ) integrált)?

Figyelt kérdés
Úgy gondolom, hogy baj van a gépemmel. Alig három hetes, és egy hete kezdte azt, hogy bekapcsolásnál villog a képernyő. Úgy értem, fekete-és normális között, mintha ki be kapcsolná, nem kapna adatot a monitor. Onnan tudom, hogy nem a oprendszer a probléma, hogy már a kezdő képernyővel is ezt csinálja. Köszi a válaszokat.

2015. aug. 16. 08:03
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát ha alaplapba integrált a vidikari akkor vagy veszel egy másikat. De ha nagyon nem segít lehet hogy alaplap csere. Azt kétlem hogy az ssd hibája lenne.
2015. aug. 16. 08:26
 2/3 anonim ***** válasza:

Az SSD kizárva. Monitor vagy videó kártya hiba.

Külső (PCI-E) kártyával ki kéne próbálni-. Ha azzal megy akkor nincs gond használd azzal az alaplapit meg tiltsd le a biosban.

Továbbá a monitort egy másik gépen ki kéne próbálni. Ha ott is csinálja a monitor scalere kezdi feladni. (A kondenzátorok ebben a nagy melegben feladták ami az alaplapodon is megeshet tehát mind a két eszközt tesztelni kell.)

2015. aug. 16. 09:00
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Monitornak biztos nincs baja, mert egy másik géppel is próbáltam, ott nem mutatkozott ilyen probléma. Nagyon nehezen, de egy öt perc után elindul így is. Csak tényleg nagyon nehezen.
2015. aug. 16. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!