Intel Celeron N2930 processzorban milyen integrált vga van?
Azt írja, "intel HD graphics" de ha keresgelek neten mindig ilyekbe botlok, hogy hd 3000 , 4000 , 4400 ... Ennek miért nincs száma?
Forrás: [link]
Nem integrált VGA, hanem GPU, óriási különbség van. A te processzorod IHD 4000-en fut, ami olyan középkategóriás játékok viszonylag jól futtatására alkalmasak. Én személy szerint nem ajánlanám (én majdnem 90 ezer forintért találtam), nem AMD b*ziságból mondom, hanem mert teljesítményben egy sima 30-40 ezer forintos AMD processzor OC-zva jobban fut. Attól függ mire akarod használni:
1. játék: arra az AMD ha teljesítményt nézünk akkor jobb, de mind a kettő megfelel valamilyen szinten.
2. egyéb szoftver használata/videóvágás: inkább az Intel 4 magos processzorjait ajánlom pénztől függően.
Véleményem szerint ha mindenképpen intelt akarsz akkor 90-ért már 4790k-t lehet kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!