Szükségem lenne egy driver-re hogy működjön az aksim de nem találok sehol. Tudnátok segíteni?
Sziasztok, a laptopomhoz lenne szükség egy driverre, a kép alapján ( [link] ) innen kerestem rá , de sehol sem találtam. Másik kérdésem még az lenne hogy ez pontosan mi? A laptopom aksijával kapcsolatos?
Laptop : Lenovo t400, 4giga ram, AMD mobility radeno hd 3400 (3650) integrált kari, 160 giga hdd, úgy hiszem nem szükséges több adat a driverhez ha igen szóljatok. Lenovo supporton sem találtam semmit, valamint az AMD oldalán se. Ha valóban az aksihoz van köze akkor jó lenne valamit csinálni vele, ugyanis az aksim a következőt írja ki csatlakozáskor: elektromos hálózathoz csatlakoztatva, nem töltődik. Tegnap nem tudom mit csináltam de egy félórára töltött, majd kikapcsolás után ismét az előbb említett mondatot írta ki.
Próbáltam a kikapcs aksikivétel, eszközkezelő telepek letörlésével is , így se lett jobb.
Segítségeteket előre is köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!