PCX-en összerakott komplett PC újratelepítésénél milyen driverekre van szükségem és honnan tudom őket beszerezni? (hardverek lent)
asrock b85m pro4 alaplap
i5 4460 proci
2x4 giga ram
wd 1 tb 720 rom 64 mb hdd
chieftec ctg-550 táp
samsung odd
msi r9 280 vga
zalman z9 plus ház
Kértem összeszerelést is. Két db CD-t kaptam a dobozba, egyet a VGA csomagjában, egyet az alaplapéban. Ezek elegek lesznek hozzá?
Ill. lenne még egy kérdésem. Tudom, hogy nem teljesen legális, de egy ncore-ra feltett Microsoft Windows 7 - Ultimate - Service Pack 1 (x64) - DVD (Hungarian) ugyanolyan jól működne a gépemen, mint egy rendszergazda által felrakott op. rendszer? Metr ha igen, akkor nem adnék ki 4-5 ezer Ft-ot másnak, hogy feltegye, hanem én is megtenném.
Driver az alaplaphoz és a VGA-hoz kell, viszont elég jó az esély rá, hogy a lemezen már elavult driverek vannak. Gyártó oldaláról le tudod szedni a legfrissebbeket.
Egy rendszergazda jó esetben érti a dolgát és tudja, hogy neked piszkosul felesleges Ultimate kiadású rendszert feltenni. Ne lopj! Ha meg mégis, akkor legalább okosan csináld! (de ezt nem én mondtam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!