Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mitől fogy a hely a merevlemezen?

Mitől fogy a hely a merevlemezen?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A mai nap elíndítottam a gépemet, hogy töltsön fel, amíg nem vagyok otthon. Amielőtt elindultam még 213 GB szabad hely volt a gépemen, amikor pedig hazaértem (kb. 4-5 órával késöbb) pedig már csak 208 GB volt szabad a meghajtón. Az ég világon nem csináltam vele semmit, és más sem nyúlt hozzá. Ez mitől lehet?

2015. aug. 16. 23:01
 1/4 Hope179 válasza:

Nem lehet, hogy elkezdett leecherni valamit a torrent?

Esetleg vírus?

2015. aug. 16. 23:19
 2/4 A kérdező kommentje:
Nincs semmi beállítva letöltésre, viszont a vírusrá már én is gondoltam, annak ellenére, hogy Kaspersky Internet Security 2015-öt használok, amivel még nem akadt probálémám, és elég megbízhatónak tartják a tesztek alapján...
2015. aug. 16. 23:42
 3/4 anonim ***** válasza:

Rendszervédelem?

win 8.1->sajátgép(jobb katt és tulajdonságok)->rendszer>speciális beállítások->rendszervédelem

2015. aug. 17. 00:07
 4/4 Hope179 válasza:

Automatikus biztonsági mentés?

[link]

2015. aug. 17. 00:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!