Kevés a hely a külső merevlemezen?
Figyelt kérdés
Letöltöttem egy 4,7 GB-os fájlt, amit át akartam helyezni a külső winchesteremre, de nem sikerült, mert azt írta ki, hogy kevés a hely a merevlemezen. Ez nem igaz, mert a külső vinyó 1 TB méretű, és 600 GB még szabad. Valami rémlik a FAT 32 fájlrendszerről, hogy nem támogat 4 GB-nál nagyobb fájlokat, de nem tudom NTS-re formázni a merevlemezt, mert a 400 GB adatot nem tudom hová menteni, ennyi dvd-t most nem tudok venni. Mit lehet csinálni? Előre is köszi a válaszokat.2014. okt. 16. 18:10
1/2 anonim válasza:
konvertáld FAT32 to NTFS
2/2 Tengor válasza:
Megpróbálhatod konvertálni a fájlrendszert egy partíció kezelő programmal, de elég kockázatos dolog biztonsági mentés nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!