Segítség! A merevlemezen eltünt 20giga szabad hely. Megszakadt a másolás?!
Szóval, ma egy 5 gigás rar file-t akartam kicsomagolni, és amikor már majdem befejezte azt irta, h nincs elég hely. Rámentem h "mégse" gondoltam törlök valamit hátha nem elég a 10 giga. Kimentem a sajátgépbe és azt látom h 132mb szabad. De a mappa ahova kicsomagoltam üres. És mégincs hely. Kitöröltem még 10g gigányi cuccot. Megint megpróbáltam és ugyanugy eltünt a 10giga. Szóval mostmár 20 Giga hiányzik. Próbáltam töredezettség menetsítést nem segített.
Aki tud segíteni kérem segíten, előre is köszi!
azért mert a tömörítőprogram, mindig a "C"-re kezdi el kicsomagolni, ezért nincs helyed. Valamelyik TEMP mappába kéne lennie. Egy CCleaner csodákra képes...
doc and sett/User/local setting/temp mappa...ennek a tartalmát(nem a mappát) kéne törölni. Ez rejtett fájl>>>TotalCommanderrel beállításokn/Általános/képernyő...itt bepipálod.
Amúgy a mappákon állva a TC-nél, ha lenyomod a shift billentyűt kiírja annak nagyságát...így is megkeresheted azt a 20GB-ot, de 99% a temp-ben van.
Sajnos a CCleaner nem oldota meg a gondot. És a temp mappa is csak 5mb-os. Pedig ugy keretem rá TCM-el ahogy irtad.
Jó helyen keretem? C/users/barni/temp ? Egyébként win7-et használk ha számít valamit...
Pl elrontott írások nyomát nem törli a temp-ből a ccleaner.
Nálam elrontott dvd írásnál maradt ott a 4GB vob-okban valamikor.
Ezek szerint elrontott kicsomagolások is ott maradnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!