Iponról vagy PCX-ről rendeljek 1 terás red wd vinyót és egy belső blu-ray meghajtót?
Figyelt kérdés
pcx olcsóbb a rendelésnél kérhető garanciák nélkül, de sok rosszat olvastam róla. Attól tartok ha nem fizetek a plusz garanciákra, akkor szándékosan kevésbé fognak vigyázni szállításnál...2015. aug. 14. 22:32
1/10 anonim válasza:
nemrég jött meg Ipon ról a ledes billentyűzetem korrektek voltak. megbizhatóak
2/10 anonim válasza:
A szállításhoz semmi közük, egy tőlük teljesen független cég intézi.
3/10 A kérdező kommentje:
Az Iponról úgy tudom én is, hogy jók, onnan van gépem is. pcx-ről az alacsonyabb árak miatt rendelnék
--------
Olvastam hogy lehet kiküldik nekem más visszadobott alkatrészeit
2015. aug. 14. 23:03
4/10 anonim válasza:
3. Velem még sohasem történt ilyen, pedig PCX-ről szoktam rendelni...
5/10 Smittes válasza:
Pcx.hu-ról van a külső merevlemezem, gyorsan a pick pack pontnál volt, gyorsan reagáltak, eddig nem tudok róluk rosszat mondani. Nyugodtan rendeld onnan ha onnan olcsóbb.
6/10 A kérdező kommentje:
pcx lesz akkor, rendelésnél válaszható garanciák közül megéri bármelyiket is bejelölni?
-fóliát kérek rá
-pickpack szerintem vigyáz a csomagra
-háztól házig: igen kcisi az esély arra, hogy hibás terméket kapok szerintem... kivétel ha direkt rosszat küldenek...
-nem zavar ha hetekig tart a garanciáztatás hiba esetén
2015. aug. 14. 23:19
7/10 anonim válasza:
Kérd dobozban... :D
Fóliát szo.ás róla leszedni...
8/10 A kérdező kommentje:
háztól házig dolgot kérem inkább, mert nem bízok bennük.
fóliát pickpackesek lehet leszedik? :D
2015. aug. 14. 23:23
10/10 Brandon41 válasza:
nem nyúlhatnak a csomagodba,ha azt látod hogy bontott akkor nem veszed át
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!