APU driverének frissítése közben kékhalál!?
Figyelt kérdés
Nekem egy AMD A10 7700K névre hallgató processzorom van, és az integrált videókártyáját használom, Windows 7-es oprendszerrel.
Jelzett a Catalyst, hogy van elérhető frissítés. Letöltöttem, de telepítés közben/után (nem tudom, hogy sikerült-e feltelepítenie) kékhalált kaptam. Mi lehet a hiba?
Amikor újratelepítettem a számítógépemet, és próbáltam feltelepíteni a drivert, már akkor is fennált a hiba, de akkor valahogyan sikerült felrakni.
Az alaplap, a memória és processzor új, körülbelül egy hónaposak. A winyó 100% / 100%-os.
Mi lehet a hiba?
2015. aug. 13. 09:34
1/2 anonim válasza:
A frissítés! hibás nekem egyszer egy olyat dobott ki, hogy kikapcsolta a windows az automatikus frissítét és fél perceket kellet várni minden bejelentkezésnél(amúgy 3mp).
2/2 A kérdező kommentje:
Értem, és köszönöm a segítséget. :)
Akkor nem próbálom meg újra frissíteni. :)
2015. aug. 19. 08:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!