AMD driver frissítése óta nem jó a monitorom!?
Figyelt kérdés
Mióta felraktam a beta drivert azóta ha alvó módba kerül a monitor és úgy marad legalább 7-8 percig akkor utána nem tudom visszahozni, kiírja hogy power saving mode és újra kell indítani a gépet. LG Flatron L222WS. Esetleg rakjam vissza a korábbi drivert?2014. nov. 30. 00:04
1/10 anonim válasza:
2/10 T/Z válasza:
Na ezért nem kell béta drivereket feltenni.
3/10 A kérdező kommentje:
Ilyen driver visszarakást még nem csináltam. Elég ha felrakom a régebbit vagy előbb töröljem le a mostanit?
2014. nov. 30. 00:16
4/10 anonim válasza:
Előbb szedd le a mostanit, mert alacsonyabb verzióval nem fogja az újabbat felülírni.
5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm , akkor reggel megpróbálkozok vele. Majd megírom hogy mire jutottam.
2014. nov. 30. 00:31
6/10 A kérdező kommentje:
Utánanéztem hogyan kell leszedni, hát elég bonyolult. Szerintem inkább várok egy újabb driverre.
2014. nov. 30. 12:39
7/10 anonim válasza:
Mi a bonyolult ebben? Vezérlőpult -> Programok és szolgáltatások -> Catalyst Install Manager -> Eltávolítás.
8/10 A kérdező kommentje:
Már rájöttem, az előbb rossz oldalt néztem. Most szedem a 14.4-es drivert lefelé. Remélem ezzel már nem lesz gond. Köszönöm a segítséget.
2014. nov. 30. 13:21
9/10 anonim válasza:
Szerintem nem a CCC-vel lesz gond, hanem hibásan telepített valamit. Évek óta a beta drivereket használom és hasonlót sem tapasztaltam.
10/10 A kérdező kommentje:
Eddig nekem sem volt gondom vele de most olvastam hogy többeknél is előjött ez a probléma a 14.9-től kezdve
2014. dec. 1. 15:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!