Mi lehet a rossz?
Újra pasztáztam a procit, s láttam, hogy nincs nagyon megszáradva. Úgy csináltam, hogy cseresnyemagnyi középre, majd rányomtam a hűtőt. BF4 közben, lassabban mint előtte, de felment 70-71 fokra.
Rosszúl csináltam valamit?
Vagy a hűtő szar? Cooler Master TX3 EVO
ebbe a hőségbe bármilyen hűtőt használsz,a szokottnál melegebb lesz a procid.
38 fokos levegővel nem lehet 36 fokra hűteni.
ha még nyúzod is keményen,akkor melegszik is rendesen,akár intel,akár amd.
a lényeg,hogy ezen pár nap alatt kímélni kell a gépet.
más a helyezet,ha valaki légkondis szobába van. :)
majd ha elmúlik ez a kánikula,akkor térjünk vissza erre,ok? :)
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__7..
Itt leírtam, hogy csináld, nem úgy csináltad, minek írod ki megint ezt a kérdést??? Az infó birtokába vagy mégse azt teszed rajtad nem lehet segíteni. De ne szemetelj már a h*lye kérdéseiddel fölöslegesen.
Rosszul pasztázta az AGYTRÖSZT, ennyi. Elmondom neki hogy csinálja szájbarágósan, nem úgy csinálja aztán néz mint egy borjú, hogy valami nem jóóóóó, múúúúú.
Nekem egy 120W TDP proci egy 5E forintos hűtővel max. 60 fokra megy fel stressz teszt alatt, 30fokos tetőtéri szobában. Neki még a hűtője is jobb.
Mi nem érdekel? A helyes válasz? Akkor minek kérdezel? Vagy mit vársz?
Hogy ez a hőfok nagyon jó, szuper? Hát nem az. Gyári hűtővel is rossz lenne.
Ráadásul játék közbe is felment 71 fokra, aminél egy stressz teszt keményebb, az folyamatos 100% terhelés.
Ha nem bírsz a nélkül, hogy vissza szólj nekem, akkor csak sajnálni tudlak. Szerintem hagyd úgy TE a p*csába, hogy én mit csinálok, s válaszolj más kérdésére.
Le lett tudva, meleg van, mások is így csinálják a pasztázást, jó lett, befedi az egészet, nem sok, nem kevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!