Mi a menete a processzor pasztázásnak?
Középre nyomsz az nem jó, mert kör alakban terül, az oldalakon már kifolyik a sarkokhoz meg nem jut.
Egyébként ha szépen meg van tisztítva, paszta nélkül is felrakhatod, egy teszt erejéig, hogy megmérd meddig megy fel a hőfok, 100%-on járatva. Ha rosszul pasztázod, ennél az eredménynél még rosszabb is lehet simán pasztázva.
Egy meggymanyi középre és valami egyenessel elteríted egyenletes vastagságban (én szike penge ferde végével szoktam), a proci szélétől elhagyva 1-2mm-t. Ide majd a hűtő fogja kinyomni a felesleget. Egyenletesen szorítsd rá. Ha többet teszel a kelleténél, több fog kinyomódni oldalra - pazarlás.
Nagyon sokat segítettél!
Holnap veszek venni hűtőpasztát, s azonnal meg is csinálom. Egy cseppet középre, majd azt szépen elkenem, de lehet, hogy kettőt. Ha minden kész, akkor azonnal vissza lehet kapcsolni a gépet?
Mindegy mikor. A procit kiveszed és szépen elteríted rajta, ahogy írtam. Aztán visszarakod, leszorítod majd mehet a hűtő.
Arctic MX-4 paszta nem rossz. Ha tudsz vegyél többet, 4g akár, előbb utóbb elfogy. Nézd meg a netes árát is, nehogy 2x annyiba kerüljön, alkudj ha kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!