IceHunter kérdése:
Mi a menete a processzor pasztázásnak?
Figyelt kérdés
Úgy csináljam, hogy 5 borsónyi pontot a processzorra vagy 1 csíkot vagy pontot középre, majd azt elkeni a processzor hűtő?2015. aug. 9. 21:25
1/17 anonim válasza:
Raksz egy keveset a processzora és elkened a processzor teljes felületén.
Ne rakj túl sokat se mert az se jó.
2/17 anonim válasza:
Legtöbben fél borsónyit írnak a processzor középére,majd rá a hűtő,és az szétnyomja.
Én el szoktam kenni rajta annyit,hogy ha rányomom a hűtőt akkor ne nyomjon ki semmit.
3/17 A kérdező kommentje:
Az úgy nem jó, ha egyet teszek a közeépre, majd azt a hűtő szép lapítja?
2015. aug. 9. 21:45
4/17 A kérdező kommentje:
Akkor úgy csinálom, hogy 2 borsónyi csepp, majd azt szét kenem.
2015. aug. 9. 21:46
5/17 anonim válasza:
Beírod Youtube-ra hogy "processzor pasztázás" és kidob egy csomó videót.Ott látod,hogy mennyit kell, hogyan, stb.
6/17 A kérdező kommentje:
Ez jó? https://www.youtube.com/watch?v=YL3kOmr4YRo
Csak én nem 5 cseppet tennék, hanem 3-at.
2015. aug. 9. 21:49
7/17 anonim válasza:
Igazából egy a borsónyi meg csepp szerintem tök baromság. Rakj annyit amennyit szépen eltudsz rajta egyenletesen kenni.
8/17 anonim válasza:
Mekkora, hatalmas problémák ezek... :-)
Szerintem meg szólj az egyik haverodnak és játszatok le a processzoron egy amőbajátékot pasztával... :-)
9/17 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a válaszokat!
Az lesz a megoldás.
Viszont, az miért rossza, ha csak egy borsónyit teszünk a közepére, majd azt a hűtővel szét nyomjuk?
2015. aug. 9. 21:53
10/17 anonim válasza:
IgazMondó
első poénod ami tetszett :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!