Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Nemrég raktam össze egy PC...

Nemrég raktam össze egy PC konfigot, amit ha elindítok, először 2-3 mp után kikapcsol, majd második indításra mindig elindul. Miért lehet ez?

Figyelt kérdés

Van valakinek valami ötlete ,hogy mi lehet a gond?

Config:

Intel i7 4970K

Asus GTX 970 4gb

táp 650W

MSI Z97 Gameing 5

SSD + HDD

Vízhűtés :venti 2 db CPU 1 es csati , pumpa CPU 2es csati. ezen kívül 2* 30 cm ledszalag 12V-ra kötve és még két venti. (ezt csak azért írtam le ,mert arra gondolok ,sok a tápnak ez már,de akkor menet közben is lenne gond ,de 2. indítás után minden rendben)

2015. aug. 7. 19:05
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
Szóval ha valakit majd a jövőben érdekel ez a téma akkor annyira rájöttem ,hogy ez a probléma akkor áll fent ,ha a proci húzva van. hogy ez a táp problémája vagy ez ilyen... kiderül egy tápcsere után. majd leírom ide ha sikerült tápot vennem.
2015. aug. 8. 06:10
 22/31 anonim ***** válasza:

Nem a táp gondja. Mint mondtam nekem is csinálja, de nekem meg a memória van húzva 1066-ra, most esett le.

Semmi köze a táphoz, az elején is írtam.

2015. aug. 8. 07:09
 23/31 anonim ***** válasza:

Írtad, hogy valami msi-cuccos progi feltolta az órajeleket. Nah, akkor ezt a progit gyorsan töröld le a gépedről.

Táp kihúz, alaplapi elem ki félperc vissza, táp vissza.

Akkor szokott ilyen lenni, ha az OC nem stabil.

2015. aug. 8. 08:20
 24/31 anonim ***** válasza:

Ez hülyeség. Nekem annyi az OC, hogy a lapom kezeli az 1066 ddr2-őt, de a biosban azt ki kell választanom, hogy 1066 ram van benne mert alapból csak 800-ig kezeli minden lap.

És nagyon is stabil.

Hülyeséget ne találj már ki ha lehet. (előtte miért nem írtad, ha így tudod mitől csinálja ezt)

2015. aug. 8. 08:24
 25/31 anonim ***** válasza:

Igazad van nem pontosan fogalmaztam. De ezt nem én találtam ki.

Akkor IS szokott ilyen lenni, ha az OC nem stabil.

"előtte miért nem írtad, ha így tudod mitől csinálja ezt"

Talán mert most olvastam először ezt a kérdést?

2015. aug. 8. 08:31
 26/31 anonim ***** válasza:

Ha az OC nem stabil, akkor bejön egy olyan üzenet a bios elött (nekem), hogy "overclocking failed" és hogy módosítsam a dolgokat a biosban.

Nem pedig másodszorra indul el és tökéletesen fut.

Ha tényleg először olvasod akkor ki kérdezett rá a tápra először? Ha írok "neki" és neked is egy privát üzit a válaszadó nem ugyanaz lesz?

Furcsállnám ha a sokadik oldalon lévő kérdéseket és válaszokat olvasgatnád de ki tudja.

2015. aug. 8. 08:37
 27/31 anonim ***** válasza:

[link]

Tápnak ezt ajánlanám. Gold fokozatú és 5 év garis, a konfigodat tuninggal is simán viszi. Nem kell nagyobb táp, mert fölösleges.

2015. aug. 8. 08:46
 28/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm az üzeneteket és a sok segítséget !
2015. aug. 9. 13:29
 29/31 redghost ***** válasza:
Gyerekek bocs ha rossz választ adtam de én is jártam hasonlóképpen és nekem bevált az a megoldás amit fentebb leírtam.
2015. aug. 9. 13:49
 30/31 A kérdező kommentje:
Ok.tápcsere után is ugyan ez a helyzet...
2015. aug. 10. 16:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!