Nemrég raktam össze egy PC konfigot, amit ha elindítok, először 2-3 mp után kikapcsol, majd második indításra mindig elindul. Miért lehet ez?
Van valakinek valami ötlete ,hogy mi lehet a gond?
Config:
Intel i7 4970K
Asus GTX 970 4gb
táp 650W
MSI Z97 Gameing 5
SSD + HDD
Vízhűtés :venti 2 db CPU 1 es csati , pumpa CPU 2es csati. ezen kívül 2* 30 cm ledszalag 12V-ra kötve és még két venti. (ezt csak azért írtam le ,mert arra gondolok ,sok a tápnak ez már,de akkor menet közben is lenne gond ,de 2. indítás után minden rendben)
1. elfogyott a pénz. tudod van olyan ...
2. volt ez a táp ami 650W-os gondoltam jó lesz bele.
3. biztos ,hogy ez a hiba oka? vagy vegyek a semmire egy 30 ezres tápot?
1.Autót se használjuk ha szar a gumi
2.Nem biztos hogy az a baj.
3.Nem 30 ezer,13-15 ezerért tökéletes tápokat kapsz (XFX Pro 450W,Corsair CX500W,FSP Hyper 500W)
4.Nem minőségi táp az,ha valami Energy nevű,tehát így is ugyis cserélni kéne.
Én egyébként alaplapr
1. Tényleg van ilyen. De pl vízhűtés később is beszerelhető, viszont addigra egy rossz minőségű táp hazavághatja a 100k-s VGA-t.
2. Ötletnek jó volt, de úgy tűnik nem jött be.
3. Ha van ismerős. kérj kölcsön
Akkor már meg is van hogy a táp a hiba.
FSP Raider 550W
Thermaltake Hamburg 530W (templomos)
XFX 550 pro
valamelyiket ezek közül és akkor nem lesz semmilyen gond.
Szóval a táp: Energon EPS-650W
Érdekes mert az alaplapi aksit kivettem , táp kikapcs vagy 30 mp-re. És elsőre indult mind addig míg újra nem indítottam. Viszont most valami progi (valami msi cucc) feltolta a proci sebeségét és most megint másodikra indul a gép...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!