Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Nagy bajban vagyok, a laptopom...

Nagy bajban vagyok, a laptopommal. Kétségbe vagyok esve. Hogyan oldjam meg?

Figyelt kérdés
Vásároltam egy laptopot, Lenovo z50-75 típusú, használtan, a srác előttem használta és nem lett újra téve a laptop. Ezért én fogtam hozzá. (nem egyszer vagy kétszer raktam már újra gépet) Pendriveról bebootoltam már a windows7-et és a windows8-at is próbáltam. Megadtam a cd kulcsot, rámentem hogy egyéni és leformáztam a partíciót, mert nem volt szükségem az ő cuccaira. De nem tudom telepíteni egyik meghajtóra sem, mert elvileg, nem megfelelő a meghajtó hozzá... Most mit tegyek? Mert a windows8 ami volt rajta le törlődött..

2015. aug. 7. 14:37
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Vagy akár egy linux telepítővel töröld és új.
2015. aug. 7. 17:30
 12/21 Gábor_79 ***** válasza:

Shift+ F10

[link]

2015. aug. 7. 18:13
 13/21 A kérdező kommentje:

és most?

[link]

2015. aug. 7. 19:19
 14/21 anonim ***** válasza:
Én nem vágom, hogy miért nem csinálod meg amit az elején írtam az efis iso kiírásáról pendrive-ra, még a linkelt hibaüzenetedben is azt írja.
2015. aug. 7. 19:25
 15/21 A kérdező kommentje:
azt szeretném csinálni, csak nem értem most tegyek, ezzel a hibaüzenettel, mit kell tennem?
2015. aug. 7. 19:29
 16/21 anonim ***** válasza:

" UEFI modban kell formázni tehát letöltöd ezt:

[link]

És beállítod így, miután betallóztad a képfájt a programba.

[link]

2015. aug. 7. 19:37
 17/21 A kérdező kommentje:

de nem az a problémám hogy nem tudom hogyan kell beállítani.. kezdjük előről.

letöltöttem, a rufust, letöltöttem a képfájlt az ncore-ről, be van dugva a pendrive. A képfájl amit letöltöttem úgy ahogy van a leírt beállításokkal beraktam és mikor rámegyek az indít-ra, akkor írja ezt. A kérdésem az hogy mitcsináljak hogy ne írja ki azt amit?

2015. aug. 7. 19:52
 18/21 A kérdező kommentje:
mi az hogy EFI? nem vagyok otthon a bios-os témákban
2015. aug. 7. 19:56
 19/21 A kérdező kommentje:
írjatok légyszíves nagyon fontos!!!
2015. aug. 7. 20:06
 20/21 anonim ***** válasza:

Ok, akkor ahogy írtam a rufusban gpt partíciót állítottál be és fat32-re formázva hoztad létre a telepítőt?

Másik:

Nézd meg légyszíves a biosban hogy a boot menüben a boot mode és a boot priority mire van állítva.

2015. aug. 7. 20:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!