Anno egy éve kb sikeresen megitatott a laptopommal egy pohár vörösbort az egyik barátom. Szomjas volt szegény. Akkor az hittem kuka. És most?
He egy évig nem hiányzott, most pedig sikeresen lementetted róla amit akartál, akkor szerintem ne szánj rá pénzt.
Ellenben ha van egy csomó szabadidőt, akkor szétszedheted apróra, és kitakaríthatod belőle a dévaj mulatozás nyomait. Esetleg rájössz, hogy mi oxidálódott el a benne maradt víztől. (Mert a bor 83-88 %-a végülis az.)
Izopropil-alkohol szerintem jó erre a célra. (Vletlenül se idd meg, mert nem arra való)
Kiegészítés:
...a YouTubu-n rákeresel, hogy "how to replace+laptopod típusa" és ha szerencséd van pont van fenn hozzá video.
#1 +1!
Azt még hozzátenném, hogy mielőtt bármivel nekiesel, áramtalanítsd teljesen (igen, az akkut is vedd ki) legalább fél órával előtte. Na nem a dauert féltem a hajadban, hanem vannak benne töltés tároló alkatrészek amiknek ki kell sülnie. (Különben a takarítással még nagyobb kárt is okozhatsz.) Egyébként hajrá! :) Akár még működhet is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!