Intel i3-550/i5-650 vélemények?
Használtan nézegetek valami olcsóbb, de jó gépet. Azt néztem, hogy általában ilyen procikkal árulják őket. Annyitt vettem észre, hogy ezek mind 2 magosak, de 4 szálasak, míg az AMD 8 magos procikkal dobálózik. Aztán megnéztem az 5. generációs i5/i7 procikat, azok is 2 magosak 4 szállal (legfőbb különbség, h csak 15W-ot fogyaszt).
Valaki felvilágosítana, hogy hogy is van ez? Tényleg ennyivel keményebbek lennének az intel procik, hogy ebből is képesek kihozni igen magas teljesítményt? Vagy a kérdésben említett procik már elavultnak mondhatóak?
Minden vélemény érdekel! :)
UI: nem hiszem, hogy fogok játszani, inkább programozni(visual studio), illetve az átlagos dolgok, max talán videóvágás, de nem túl valószínű(ha meg igen, akkor veszek videókártyát majd egyszer).
Az addig rendben, hogy olcsó az első generációs i3/i5, de alaplapot nagyon nehéz lesz olcsón találni hozzá.
Egy Haswell i5 4 mag/4 szál.
Az a baj, hogy olyat nem nagyon találok olcsó áron. :/
Viszont ezek teljesen komplett gépek, amiket nézek, bár azzal nem vagyok tisztában, hogy ezek a processzorok milyen foglalatú alaplapot is igényelnek?
Igen, az a processzor elég igényesnek néz ki, de sajnos az is 1156-os foglalattal rendelkezik, és gondolnom kell majd a jövőbeli fejlesztésekre is.
Azért köszönöm a válaszokat, és a segítséget! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!