Velemenyek errol a "high-end" buildrol?
ipon-rol kep: [link]
Egy AC Freezer 13 PRO CO, CPU hutot + egy Corsair GS 600Watt-os tapegyseget atemelek a regi gepembol meg hozza (80+os, talan 80+ Bronze). WoW-hoz, LoL-hoz, CS:GO-hoz, Battlefield 4-hez, SW: Battlefronthoz, valamint Elite: Dangeroushoz kene leginkabb, neha napjan streamelesre is. A lenyege, a 144Hz-es monitor leheto legjobb kihasznalasa, a leheto legmagassabb beallitasok mellett. Gondolkoztam meg egy GTX 980 Ti-on is, esetleg, mivel hosszutavra tervezek, de a 600W-os tapegyseg lehet keves lenne mar annak a kartyanak + nincsen meg aftermarket hutos valtozatok belole.
Számomra kicsit hihetetlen, hogy egyesek képesek +150e forintot költeni azért, hogy 60fps helyett 144 lehessen, de hát ez van.
Amúgy van egy csomó aftermarket is, 2 héten belül valószínűleg már Magyarországon is kaphatóak lesznek. Jelenleg Giga G1 van és Zotac ipon kínálatában is.
60hz vs 144hz kozott van kulonbseg, egyszer volt szerencsem 60 vs 100hz kozotti kulonbseget tapasztalni, az is elegge meggyozo volt szamomra, ezert akarok egy ilyenre ennyit kolteni, Ausztriaban dolgozok/elek jelenleg, de otthon vasarolok, igy szamomra megeri, ee koszi a valaszt
! :D
A 600w-os táp bőven elég lesz egy 980ti-nek.
V300 nem jó, Crucial MX100, vagy HyperX legyen hasonló árban
16gb RAM túlzás.
Koszonom az eddigieket!
Egy 256GB-os MX100-et neztem a 240GB-osV300 helyere, egy 2x4GB-os HyperX KIT-et (CL9 1866MHz) a 2x8GB-os Corsair helyett (meg megy is szinben az alaplaphoz a HyperX-es piros :P ), a WD AV helyett meg egy WD Blue-t 7200RPM, 64MB Cache. A VGA GTX 980 lesz a G1 Gaming valtozata a Gigabyte-nak, legjobb ar/ertek arannyal rendelkezik, mar amennyire en tudom, es egy GTX 980 Ti valtozat nem adna akkora FPS boostot, mint amennyi penzt elvinne. Ezzel igy minden a helyen van, szerintem, tokeletes igy? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!