GTA V vélemények?
1. Szerintetek a járművek irányítása jó lett?( jobb mint a gta iv-ben? )
2.A fegyverek kezelése szerintetek melyikben a jó?
3.A RELOADED verzió is jól működik?
4. A 60 gb-s RELOADED verziót igaz hogy csak 1-2 óráig telepíti és kész?
Megy a zöld kéz!!!!!!
Működnek a tört verziók, de vagy a crack vagy a játék miatt azért ki-ki crashelnek. A multi miatt, meg mivel elég hatalmas költségvetésű játék, majd vedd meg a következő Steam sale-en. A kocsik irányítása még el is lett túlozva, kb a másik véglet lett 4-hez képest.
A játék - számomra egy unalmas GTA, de eddig a legjobb unalmas GTA, amit eddig kihoztak. Lassan tényleg ott tartunk, hogy a játékipar vetekszik Hollywooddal.
Szia!
Nem tudom hogy a többiek miről beszélnek!
Én is a RELOADED verziót szedtem le 60 GB és 35 perc alatt feltolta, és mellette ment a youtube+facebook meg még vagy 2 oldal egyszerre.
1: Sokkal jobb. Az xbox 360-on az autó mágnesként tapad az úthoz. A 4. részben meg teljesen a másik véglet. Itt szerintem sikerült eltalálni a helyes utat.
2: GTA V-ben.
3: Nekem a RELOADED verzióval sem volt semmi bajom.
4: Gépfüggő szerintem... Nekem mondom 45 perc alatt tolta fel úgy, hogy utána már játékra kész volt.
a proci egy i5 4440
és a szokásos 1 TB Caviar Zöld HDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!