Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mivel tudnék megbizonyosodni,...

Mivel tudnék megbizonyosodni, hogy a HDD hibás-e vagy csak nem kap elég áramot, vagy valami más a gond? (Néha bebootol, néha meg nem érzékeli a BIOS a HDD-t)

Figyelt kérdés

HD Sentinel minden értéken jót mutatott

[link]

Aida64

[link]

Ilyen hangot ad amikor nem indul el,

https://www.youtube.com/watch?v=eyYqg2yv4cU

de amint beérzékeli, akkor újraindul és megy simán

Ha kiírja, hogy 100%-os a kondíciója, annak ellenére lehetséges, hogy hibás már és el fog romlani?

Már 3 napja tartom bekapcsolva, mert félek a bootolástól, és így nincs semmi gond, de azért nem lehet a végtelenségig csinálni ezt

Lehet a vezeték nélküli egér USB-je miatt van?

2015. aug. 2. 15:18
 1/6 anonim ***** válasza:
Cseréld ki a táp és adatkábeleket a vinyóban, lehet hogy kábel a szar. Meg át is dughatod akár másik csatlakozóba. Ha így sem lesz jó akkor lehet akár táp, alaplap és persze vinyó hiba. Mindhárom lehetőség benne van a pakliban.
2015. aug. 2. 15:20
 2/6 A kérdező kommentje:
a videon nem az én gépem van
2015. aug. 2. 15:20
 3/6 A kérdező kommentje:
laptopról van szó, megoldható ez házilag?
2015. aug. 2. 15:21
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem ejtetted le párszor a laptopot? Az lehet hogy 100% a kondíció, viszont az elektronikájával már lehetnek gondok. Az ilyen hibáknak 3-4 féle okai lehetnek(tápellátás, csatlakoztatás, beállítás, hdd hiba), ezért jó minden eshetőséget megnézni, sajnos laptopnál a szerviz a legjobb megoldás ha semmi házi módszer nem vezet eredményre.
2015. aug. 2. 15:58
 5/6 A kérdező kommentje:

a tápját majdnem véletlenül kifeszítettem egyszer, mivel annyira hülyén van megtervezve, hogy kiáll és lehet megsérült, de ugyanúgy tölti és mintha semmi baj nem lenne..

meg egyébként is, ha fel van töltve akkor tök mind1, hogy a táp jó e vagy sem

hát olyan volt, hogy 2 hónapig suliba mentem vele, 20 perc bicikli úgy, hogy a vállamon volt és néha a térdemmel megrugdostam, nem erősen..hát nem tudom, hogy ez közrejátszhat e

ha garanciális lenne még már vinném is..

2015. aug. 2. 16:20
 6/6 A kérdező kommentje:
de szervízbe csinálhatnak olyat, hogy elkérnek egy 20 ezret arra, ami 5ezer forintba került megcsinálni?
2015. aug. 2. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.