Kondor Ákos kérdése:
Van egy intel core 2 quad q9300-as procim egy gyári hűtővel és tulajdonképpen ha nem csinálok vele semmit akkor is 80 fok körül van. Mindent csináltam már vele kitisztítottam a hűtőjét, a procit is újra pasztáztam, de semmi. Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
2015. júl. 31. 10:29
11/13 A kérdező kommentje:
Oké úgy csinálom hogy a régi pasztát szépen letakarítom róla és a hűtőt is megtakarítom, utána 5 kicsi pöttyben rányomom pasztát a 4 szélére és egyet a közepébe utána szépen egyenletesen elkenem valami régi kártyával.
2015. aug. 2. 15:42
12/13 anonim válasza:
Én úgy szoktam, hogy középre nyomok egy meggymagy mennyiséget, majd egy szikepenge ferde végével elterítem egyenletesen úgy, hogy a proci szélétől elhagyok 1-2mm-t.
Eztán rá a hűtő egyenletesen ráhúzva. A felesleg kinyomódik, ami nem lesz sok, de így tuti nem marad alatta levegő.
Szerintem a tieddel az a gond, hogy olyan vékony a réteg, hogy nincs minek terülnie.
Próbáld ki így is és írd meg megoldódott-e.
13/13 A kérdező kommentje:
Miközben ezzel a módszerrel próbáltam pasztázni azt véltem felfedezni hogy a gyári ventilátor 4 rögzítője közül 3 nem tud rögzíteni megfelelően(letört a kis pöcök).Tulajdonképpen így nem zárja légmentesen.
2015. aug. 5. 17:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!