Kondor Ákos kérdése:
Van egy intel core 2 quad q9300-as procim egy gyári hűtővel és tulajdonképpen ha nem csinálok vele semmit akkor is 80 fok körül van. Mindent csináltam már vele kitisztítottam a hűtőjét, a procit is újra pasztáztam, de semmi. Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
2015. júl. 31. 10:29
1/13 Molyolo válasza:
Nézted nyitott háznál megy rajta a venti?
Bár lehet hogy döglődik mert nem mai darab.
2/13 Trevor. válasza:
Házventi van? Lehet, hogy csapágyas lett a gyári ventije és az egész hűtőt le kéne cserélni.
3/13 Dj.N4tk0 válasza:
A gyári hűtők nem olyan jók.
Mindenképpen újjat ajánlok.
vagy ha nincs rá 10-15ezred,
Akkor a bios-ban talán áttudod állítani a cpu hűtőventilátor sebességét.
De akkor meg hangosabb lesz. :/
4/13 Molyolo válasza:
5/13 anonim válasza:
Biztosan fizikailag is ilyen forró? Lehet hogy csak a hőmérője döglött be. Üresjáraton nem lenne szabad ennyire melegnek lennie még ha gyengélkedik a ventilátor sem.
6/13 Dj.N4tk0 válasza:
Ez valóban így van.
Ha nem pörögne a ventilátor,max akkor lenne ilyen magas hőfokon.
Szokatlan.
7/13 A kérdező kommentje:
a ventilátor látszólag jól működik, kicsit még hangosabb is, akkor kénytelen leszek venni egy ventilátort. -.-
2015. júl. 31. 12:01
8/13 Dj.N4tk0 válasza:
Én az egész processzőrhűtőt lecserélném.
Nem csak a ventilátort.
9/13 A kérdező kommentje:
Esetleg tudnátok egy árban jó és szuper hűtőt ajánlani ami szépen üzemelne ezzel a procival?
2015. júl. 31. 17:10
10/13 anonim válasza:
Ha rossz a pasztázási technikád, akkor attól még rosszabb is lehet a hűtésed, mintha paszta nélkül használnád. Komolyan mondom.
Leírnád hogy csináltad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!