SOS Összeragadt a videokarim mit tegyek? (többi lent)
Ki tisztítottam a gépem és mikor szereltem össze a videókártyám a paszta mellett belenyultam egy ragadós valamibe és mikor összeszereltem és egyéb okokból újra szét szedtem a videókarit azt tapasztaltam hogy össze ragadt a két elem ! Valami ragadós pasztát vagy valamit elkentem ilyenkor mi a teendő ? (bocsi a pontatlan leírás miatt)
Nem merem a gépet sem beindítani ne hogy kárt tegyek a videókariban !
képeken látszik hogy ott maradt a nyoma annak hogy véletlen bele nyúltam ... és emiatt ragadt össze
SOS segítsetek !
De ideiglenesen pár napig így is belehet indítani ?
Hol lehet kapni olyan sprét ? Van valami konkrét neve media markban hogy találom meg milyen néven ?
Nem ajánlanék sem durvább ecsetet, sem vizet tartalmazó cuccokat. Nem véletlenül találták ki ezeket a spray-ket, nem okoznak korróziót, és nem sértik fel az alkatrészeket ellenben minden szennyeződést leszednek nyom nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!