Van egy r9 270x videokarim. Ket fele? Dvi port van rajta és 2 hdmi.2 sima vga s monitorom van és rászeretném mind a kettőt kötni. Az eggyik megy rendesen egy dvi to vga átalakítóval.
Milyen HDMI-VGA átalaítót vettél?
Egyébként lehet hogy jobban jársz, ha egyik VGA-s monitort eladod, és veszel egy újat, amin van HDMI.
1000 ft volt ebay ről rendeltem :D.
Azt nem értem hgy felvillan működik is aztán semmmi..
#2 szerintem (mar ha magyaron elsz) nalunk boltba olcsobban es "jobbat" kaphatal volna
ugy velem a hdmi atalakito vagy hibas vagy valami nem stimel vele, az a baj tobb szaz verzio van ezekbol a csatolo feluletekbol amik elvileg oda visza kompatibilisek (maguk a verziok) de uy latszik lehet megse mind... mondjuk d-Sub port az CRT kori orokseg ami nagy baj, ma mar digitalis kort elunk
#1 vagy vehet olyat ami DVI digitalis nem?
amugy kerdezo probaltad mar a ... :@ a mindket monitort kulon? hogy a masik megy e ezyaltalan a vga val
szoval ha forditva kotod be oket azt is probald ki
jo draga... azhitem olcsok lehetnek mint a dvi - dsub ok...
:/ akkor ezert veted te 1000 ert mert dragaltad:D
ha felforrosodik akkor hibas lehet amugy szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!