Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Megfőtt a videókarim?

Megfőtt a videókarim?

Figyelt kérdés

Ma vmi történt a videókarimmal azóta már kivettem.Úgynézki meghalt az egyik ventije itt egy videó róla

https://www.youtube.com/watch?v=DkR3fK3C2pE&feature=youtu.be

Bocsi, szar a minőség(Lumia 530) de az látszik hallatszik hogy erőlködik.

Van még rajta 2 év garancia egyébként.

Azonkívül mikor kivettem észrevettem valamit a kari lábán vagy hogy hívják, egy pici helyen hiányzik az aranyszínű festés, egy kis kopás.AZ lehet probléma?

itt egy kép róla megint csak szar, de az látható mire gondoltam:

[link]

Első komolyabb pc-m nem vagyok otthon a témában nem találkoztam még hasonló problémával.

Gigabyte radeon R9 270

Köszi!

2015. júl. 7. 05:43
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem főtt meg, mert akkor nem adna képet sem.

Így NE használd egy percig se !!! Vidd vissza garanciában megjavítják, vagy kicserélik.

A ventit nem gátolja valami a forgásban ? nem ér bele egy vezeték ?

Tuning volt ? :)

2015. júl. 7. 05:59
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem gátolja semmi és nincs tuningolva a gépem i5 4690 azt nem is lehet úgy tudom csak a k előjelűt.Viszont kvasokat használom ha nem vagyok itthon pedig öcsém nyúzza főként játékokkal...
2015. júl. 7. 06:28
 3/7 anonim ***** válasza:

Ha van két év garid, akkor egy percig ne gondolkozz a tennivalókon.

Pláne, hogy a probléma könnyen rekonstruálható. Beteszik a kártyát egy teszt alaplapba, meghajtják és látható ha gond van a ventilátorral.

2015. júl. 7. 08:49
 4/7 Trevor. ***** válasza:

Videokártya tuningra gondolt az első.

Igen, ezt garanciáztasd.

2015. júl. 7. 09:25
 5/7 A kérdező kommentje:
Rendben köszi.Az a kis kopás a lábán nem ad okot parára? Arra gondolok hogy emiatt nem garanciáztatják majd mert ráfogják h én okoztam leejtettem stb
2015. júl. 7. 16:11
 6/7 anonim ***** válasza:
Nyugi. Az nem oszt, nem szoroz.
2015. júl. 7. 16:15
 7/7 A kérdező kommentje:
Most megnyugtattál, TY
2015. júl. 7. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!