#30-as vagyok, találtam egy kérdést, hasonló lehet a probléma és a megoldása nálad is:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__7..
Tippelgetek kicsit az útmutató alapján: a BIOS Features/Storage Boot Option Control menüponton belül, válaszd ki a UEFI First lehetőséget. Ha nem jó, akkor próbálkozz az alapbeállításokkal, itt: Save & Exit/Load Optimized Defaults.
Sajna akkor ez is kilőve (arra gondoltam hogy a 32-bites verziók nem támogatják a rendszerindítást az új GPT-s meghajtókról).
Ha szervízbe nem is viszed, de mindenképpen személyesen kellene megnéznie valaki hozzáértőnek. Nincs valami ismerősöd? Sajnos az ilyen hibákat nehéz így távolról megszakérteni, hogy nem látjuk melyik parancsra mit reagál a gép, hogyan van a BIOS beállítva, stb. Biztosan egy aprócska beállítás kérdése csupán, ami személyesen könnyen kideríthető lenne, de így látatlanul nem jövünk rá.
3 hétig kötöttek be egy ssd-t?
Nekem 3 óra alatt bekötötték és még rá is tolták a wint és 1600Ft volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!