Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mitől lassulhatott be a gép?

Mitől lassulhatott be a gép?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Volt egy gépem amit 2 éve rakattam össze, core-i3as proci, 4 bg ram, 420as táp, gtr450es videókari, 1155 socetes alaplap. Kapott most egy 600as tápot, egy core-i5ös procit, gtx750es videókarit és még 4 giga ramot és azóta amikor bekapcsolom a gépet beadja azt a logot mint eddig viszont 1 pittyenés után nem lép a windows töltőképernyőre hanem ott megáll és kell egy kis idő mire tovább ugrik a töltőképernyőre. Mi lehet a gáz? Az alaplap?

2015. júl. 16. 17:58
 1/5 anonim ***** válasza:
Lehet az alaplap nem bírja el, nézz utánna mit és meddig tud kezelni! De ha csak ennyi akkor nem nagy baj, de ha lassabb mint volt az kicsit már baj használat közben :( Milyen Windows t Használsz? Windows 7- nélkül gyorsabban bootol a 8/8.1 de ennél a 10 eléggé gyorsabb :)
2015. júl. 16. 18:54
 2/5 A kérdező kommentje:
Win7et használok. Használat közben nem lassú egyáltalán, sőt az új procival még jobb is.
2015. júl. 16. 19:48
 3/5 A kérdező kommentje:
Jelenleg ilyen alaplapom van. [link]
2015. júl. 16. 19:52
 4/5 anonim ***** válasza:
Értem, akkor szerintem nagyobb baj nincs, ha csak bekapcsolásnál lassú :)
2015. júl. 17. 10:23
 5/5 anonim ***** válasza:
De az alaplap lehet vagy nem tudom, szerintem igen alaplap, de várd ki mások véleményét, szerintem.
2015. júl. 17. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!