Egy olyan gépre amin Win. Xp van hogyan tudnék telepíteni egy Win.7 op rendszert?
Hogyan tudom kettéosztani a merevlemezt?
Ki kell írni lemezre a Win 7-et?
Egy kezőnek nehéz a Win. 7 telepítése?
Hogy tudom megoldani hogy indításkor ki tudjam választani melyik Windows induljon?
Rákkantintasz arra amelyikre szeretnéd telepíteni.Létre hoz magának egy külön particót de az lényegtelen.
Írtad 2x200Gb van. Akkor az első 200GB-ra telepítheted mind az XP-t, mind a Win7-et. Felesleges csesztetni a D meghajtódat. Amikor telepíted az xp, akkor az első (jelenleg C) partíciót szedd szét mondjuk 50 és 150 GB-ra. (Mondjuk szerintem ez így is nagy, de ne bonyolítsuk)
A jelenlegi C partícioót törlöd xp alól, majd létrehozol újat. Oda be lehet írni, mekkorát szeretnél, beírod 50000, így marad a win7-nek. A létrehozott 50GB-ot formázod, majd telepíted az xp- erre.
Utána bootols a Win7-tel, látod majd a fennmaradt üres 150GB-ot, arra navigálsz, formázás, és telepítés. ha minden kész, újraindítás után választhatod melyik oprendszert indítod. A jelenlegi D adatpartíciódat hagyd békén, gondolom vannak rajta adatok is nem?
22#:"A jelenlegi C partícioót törlöd xp alól, majd létrehozol újat"
Xp alól nem lehet kitörölni a C:/ meghajtot mert azon van a rendszer.Szerintem fölösleges.C:Xp,D:7.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!