Szeretnék venni egy egeret maximum 4000 ft-ért.Olyan kellene hogy strapabíró legyen és ne keljen kidobni az 1.hónap után.Ne csúszkáljon össze vissza és a görgője is legyen jó mert a mostani használhatatlan.Néztem egy egeret: [link] Ez milyen lenne?Ha rossz esetleg valaki tudna az elképzeléseimhez mutatni egyet?Már én is nézegettem lég sokat de nem tudom melyik lenne a megfelelő.Várom az ötleteket :).
Csak átlag használathoz kellene? Mert akkor nézz egy számodra megfelelő formája Logitech vagy Microsoft egeret.
2015. júl. 13. 10:33
2/10 A kérdező kommentje:
Főleg játékra kellene viszont nem egy orbitálisan drága egér kellene.
2015. júl. 13. 10:44
3/10 anonim válasza:
Igazából ennyiből jó játékos egeret nem nagyon lehet, sőt. Persze, ha nem vagy legalább egy jó közepes játékos fps-ben, akkor érdemileg az sem biztos, hogy valami különbséget észreveszel az egerek közt.
Ennyiből sok helyen a CM Storm Devastator van ajánlva, ritka szutyok egy egér, szóval még mindig azt mondom egy olcsóbb, de kényelmes Logitech(nekem ilyen pl az RX250) lenne a legjobb, vagy hardveraprón valami használt cucc, ott 4.5K-5K-ért most Logi G100S, Roccat Lua és Steelseries Kinzu V2 megy.
2015. júl. 13. 11:30
4/10 Trevor. válasza:
Kerüld az ilyen olcsó gamer egereket. Ilyen árban egy minőségi irodai egér a legjobb választás. Nekem ilyenem van már lassan egy éve, játékra használom és tökéletes: [link]
Bár én még 2760Ft-ért vettem Tescoban.
2015. júl. 13. 11:32
5/10 anonim válasza:
Szerintem meg a Genius.Mind a 2 2éve van meg é semmi baja.
A tipusa:Genius DX-150 600Ft volt a Tescoban.:D
2015. júl. 13. 11:43
6/10 anonim válasza:
Kényelmes.Nem nagy és kézre áll.Játékra használom.FPS játékoknál sem csalodtam benne.Sőt...
Genius egerem meghalt 1 hónap után, vagy 4-szer visszaküldtem, a szerviz javítatlanul visszaküldte, azt állítva hogy meg van javítva. Végül visszakaptam a pénzem 3 év után.
ÉN Genius egérben nem bízok.Vettem 1 et 2 nap után selejt,utána megint egy geniusat az is selejt :P
2015. júl. 13. 14:10
9/10 anonim válasza:
Én meg igen.Voltak elötte noname egereim.És 1-2 honap után elkoptak.Genius nálam 2 éve van és játékra használom gond nélkül.Attól meg selejtett vettél nem azt jelenti hogy rossz.
2015. júl. 13. 14:24
10/10 anonim válasza:
Egy jótanács: azok az egerek, amin színes villámok vannak, mind bóvlik. Mivel ennyi pénzért nem kapsz gamer egeret, vegyél egy olyan vezetékes optikait (NE lézerest!!!), ami kényelmes.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!