Miért nem működik a laptopomban a dvd író?
Egy Acer Laptopról lenne szó a benne lévő (elvileg) atapi uj8e2q sorozatszámú dvd írójáról. Az interneten még csak keresési találatot sem ad ki rá.
A lényeg végülis az hogy nem igen használom a dvd írót, de öcsém kapott egy pc játékot és mikor telepíteni akartuk, a saját gépben nem találtuk a dvd író ikonját. ezután jött egy restart szintén semmi. biosban megnéztem ott feldobja lehetőségként hogy atapi dvd iró. előre tettem, hogy ujra telepítem akkor, mert biztos a windows 8 szar. hát nem mert mikor ujra idult szabályosan betöltötte a rendszert (WIN8). Ezután szét szedtem a gépet. kivettem a helyéről az írót. és vissza. bekapcsolás után szintén semmi. Mikor bekapcsolom villog párat. pörgeti a lemezt menetközben is. a gombra bekapcslolt állapotban egyből reagál.
Kérném segítségeteket, hogy mi lehet a probléma, illetve a problémára a megoldás, esetleg aki találkozott már hasonlóval leírhatná tapasztalatait.
A válaszokat előre is Köszönöm.! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!