Olcsó, de nem a legrosszabb minőségű számítógépes headset Budapesten?
Szerintem ez a legolcsóbb:
Bár ha 600Ft a szállítás és nincs személyes átvételre lehetőség, akkor már lehet mindegy ha veszel egyet a legközelebbi szakboltban
Neked mi számít olcsónak?
Pontosan milyen kivitelt keresel? Féloldalas, kétoldalas, fejhallgató fazon, vagy inkább agybadugós?
#1 Köszönöm
#2 hypno Olcsónak számít mondjuk amit #1 is linkelt, sajnos az ügyfélszolgálatul viszont nem épp segítőkész...
Kivitelezés igazából nem számít különösebben, kényelmes legyen, inkább csak a funkcionalitás, Skype-hoz és Duolingo -hoz, esetleg videofelvételhez jó legyen és ennyi :)
a pcbolt le is vette, emailre persze nem válaszolt, mocskos egy dolog...
De itt ugyanaz: [link]
Bár érdekes az érdekesben, azt írja:
Specifikáció
Mikrofon Nem
Hát hypno-nak annyi esze mint a hipno-nak :D 0 ZERO
Na jó, semmi személyes, de ha azt mondja a kérdező hogy olyasmi kell neki árkategóriára amit korábban linkeltek (500HUF) akkor te miért linkelsz be (ráadásul nem is konkrét terméket) ami 1.500HUF mellett kezdődik? :D
#6 Viszont ha neked ennél több eszed lenne kis barátom, akkor tudnád használni a szűrőket és rájönnél, hogy a linkelt oldalon népszerűség szerint vannak rendezve a cuccok, amit két kattintással át lehet állítani olcsóra, vagy drágára, vagy a hogy a legjobbra értékelteket tegye előre.
A kérdező pedig kérdésre sem árulta el, hogy milyen kivitelű headsetet szeretne, ezért az alsó kategóriát szűrtem le neki, amiből válogathat.
hypno #7 te agyal*gyult 'googlehuszár!
Tanulj meg olvasni, írtam hogy nem a kivitel számít hanem az árkategória és hogy a fent említett funkciókat ellássa!
Ne listákat linkelgess hanem konkrét terméket, ha meg nem tudsz, nem írj inkább semmit!
Köszöntem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!