Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Olcsó, de nem a legrosszabb...

Olcsó, de nem a legrosszabb minőségű számítógépes headset Budapesten?

Figyelt kérdés
2015. máj. 8. 09:20
 1/9 anonim ***** válasza:

Szerintem ez a legolcsóbb:

[link]

Bár ha 600Ft a szállítás és nincs személyes átvételre lehetőség, akkor már lehet mindegy ha veszel egyet a legközelebbi szakboltban

2015. máj. 8. 09:30
 2/9 anonim ***** válasza:

Neked mi számít olcsónak?

Pontosan milyen kivitelt keresel? Féloldalas, kétoldalas, fejhallgató fazon, vagy inkább agybadugós?

2015. máj. 8. 09:48
 3/9 A kérdező kommentje:

#1 Köszönöm

#2 hypno Olcsónak számít mondjuk amit #1 is linkelt, sajnos az ügyfélszolgálatul viszont nem épp segítőkész...

Kivitelezés igazából nem számít különösebben, kényelmes legyen, inkább csak a funkcionalitás, Skype-hoz és Duolingo -hoz, esetleg videofelvételhez jó legyen és ennyi :)

2015. máj. 8. 11:39
 4/9 A kérdező kommentje:

a pcbolt le is vette, emailre persze nem válaszolt, mocskos egy dolog...

De itt ugyanaz: [link]

Bár érdekes az érdekesben, azt írja:

Specifikáció

Mikrofon Nem

2015. máj. 8. 11:42
 5/9 anonim ***** válasza:
2015. máj. 8. 22:54
 6/9 anonim ***** válasza:

Hát hypno-nak annyi esze mint a hipno-nak :D 0 ZERO

Na jó, semmi személyes, de ha azt mondja a kérdező hogy olyasmi kell neki árkategóriára amit korábban linkeltek (500HUF) akkor te miért linkelsz be (ráadásul nem is konkrét terméket) ami 1.500HUF mellett kezdődik? :D

2015. máj. 9. 00:03
 7/9 anonim ***** válasza:

#6 Viszont ha neked ennél több eszed lenne kis barátom, akkor tudnád használni a szűrőket és rájönnél, hogy a linkelt oldalon népszerűség szerint vannak rendezve a cuccok, amit két kattintással át lehet állítani olcsóra, vagy drágára, vagy a hogy a legjobbra értékelteket tegye előre.

A kérdező pedig kérdésre sem árulta el, hogy milyen kivitelű headsetet szeretne, ezért az alsó kategóriát szűrtem le neki, amiből válogathat.

2015. máj. 9. 07:28
 8/9 A kérdező kommentje:

hypno #7 te agyal*gyult 'googlehuszár!

Tanulj meg olvasni, írtam hogy nem a kivitel számít hanem az árkategória és hogy a fent említett funkciókat ellássa!

Ne listákat linkelgess hanem konkrét terméket, ha meg nem tudsz, nem írj inkább semmit!

Köszöntem

2015. máj. 9. 10:35
 9/9 anonim ***** válasza:
#8 Nincs harag. Keresgélj csak. Majd biztosan találsz egy nem a legrosszabb, de a olcsó headset-et...ha már ekkora király vagy.
2015. máj. 9. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!