Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » R9 270x melegedés?

R9 270x melegedés?

Figyelt kérdés

Az lenne a Gondom hogy valamiért maxon pörög a VGA de nem lett megpiszkálva semmi pár napja csinálja ezt. ha lejjebb veszem az Órajeleket akkor is 99%-on megy és Melegszik 73-75 Fokig is és csak Simán a Windows fut.

Már újra tettem a Drivert is, nem poros Szellőzik rendesen 3 nagy Ventillátor nyomja a Gépbe a levegőt. a Manuális manuálisan felhúztam a Ventiket a VGA-n hűti is de nem valami jelentősen.

#túlmelegedés #AMD Shappire R9 270x
2015. júl. 5. 11:19
 1/4 Lajtai László ***** válasza:
Ha 99 százalékon megy akkor a 75 fok nem is rossz. A probléma az hogy miért megy terhelés nélkül 99 százalékon. Ha újra raktad a divert és még mindig ezt csinálja lehet,hogy valami program miatt csinálja ezt. Nem telepítettél valamit pár napja mikor kezdődött? Egy teljes újratelepítés lehet segít.
2015. júl. 5. 11:34
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi a Gyors Válaszodat. Igen ettől tartok énis hogy az egészet újra kell Telepitenem :-/ Lehetséges hogy Valami programtól fut De átnéztem szinte mindent nem találtam vagy Én nem találok semmit ami ennyire Terhené a VGA-t.

A Windows inditása után egy SCVHOST.exe indul ami a Processzort terheli 70% on pörög tőle De azt az Ezközkezelőbe le tudom állitani és akkor helyre áll a CPU De a VGA maxon megy utánna is... :S

2015. júl. 5. 11:42
 3/4 A kérdező kommentje:
igazad volt! :D fel volt telepitve egy Torrentről letöltött Játék... Dirt RALLY amihez egy Érdekes Crack-et mellékeltek valami CPU törés... Végig Futtattam egy NOD32-t és Egyből Trojai virusnak látta a Játékfájlokat. Letöröltem a Játékot és Helyre álltak órajelek.
2015. júl. 5. 12:36
 4/4 Lajtai László ***** válasza:
:-) akkor megúsztál egy újra telepítést.
2015. júl. 5. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!