Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért melegedik?

Miért melegedik?

Figyelt kérdés
van egy Lenovo y570 gépem intel HD3000 grafikával és pluszba mellé jön egy Nvidia gt555m 2gb Vidi kártya. a problémám hogy melegszik , ugye ennél a típusnál manuálisan kapcsolod a Videó kártyát pl ha játszani akarsz .. melegszik és kicsit hangos is .. a notebook teszteken írják hogy csak ha az INtel hd van bekapcsolva szinte hangtalan nos nekem nem az sajnos .. tipp trükk valakinek ötlet ? nagyon szívesen venném a jó tanácsokat ..pár napja van nálam a gép kaptam használtan Köszönöm és szép napot!

2015. jún. 8. 22:11
 1/4 Panda Péter ***** válasza:
meleg van. melegszik. nincs itt semmi látnivaló. ha zavar, tiltsd le biosból (bár akkor ugrott a játék) tisztíttasd ki, vagy ha az se segít, vegyél hozzá egy hűtőpadot.
2015. jún. 9. 00:25
 2/4 anonim ***** válasza:

#6-os (saját) válasz. Olvasd el! A környezeti hőmérsékletet kihagytam, de csak átlátja mindenki, ha melegebb a környezet, jobban melegszik a gép is.

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__egyeb-kerdes..

2015. jún. 9. 00:57
 3/4 anonim ***** válasza:

Esetleg, hozzaertovel szepen kipucoltatod a gepet (laptopnal ez muveszet) es beszerzel egy laptop hutot.

Ahogy az elottem levo irta, meleg van.

2015. jún. 9. 01:01
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm ki tisztítottam és most már jó :) hűtőpad meg úton van már, köszi még egyszer
2015. jún. 9. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!