Mi lehet a gond a tápegységgel?
Nemrég vettem egy pct és egy FSP Hyper 700w os tápom van benne Fx 6300 proci és R9 270x vga ezt a konfigot elméletileg bírnia kéne
Viszont nemrég vissza küldtem a vgat mert azt hittem hibás mert nagyobb játékoknál csíkozódott.. de a szervízbe azt mondták nekik nem volt ilyen hiba és mondták hogy valószinüleg a táp nem ad elég áramott a vga nak .. ez mitől lehet szerintetek? Egy régi tápkábelt használtam eddig most kötöttem rá amit adtak a táphoz ez lehetett gond? Jövőhéten érkezik a vga vissza hozzám és nem akarok koppanni ezért szeretném tudni hogy szerintetek a tápkábel hogy régi volt kb 7 éves és hogy lehetséges e hogy ez lehetett a gond? Csak mert fagyni meg kikapcsolni nem kapcsol a gép egyedűl a vga nem kapott elég áramot
Előre is köszönöm a véleményeket (ha lehet csak kúltúráltan)
Jaa akkor bocsi.. csak kicsit éreztem rajta a gúnyolódást
Megnézem a feszültséget ahogy írtad és ha megjönn a Vga és nem lessz jó megnézetem egy kivüláló szakemberrel ha kiderül hogy mégis a vga akkor pedig felkeresem a fogyasztó védelmet ha ilyen szemetek lennének
Egyébként van egy régi kártyám HD 2600 plusz ha jól emlékszem és azzal megy a gép rendesen igaz nem is kell neki annyi áram
Köszi a választ és bocsi a félreértés miat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!