Vajon a tápegységgel van gond, vagy mással?
Figyelt kérdés
Már több mint 1 éve új nagy teljesítményű kapcsoló üzemű táp volt a gépembe, de előjött a tipikus hiba, hogy beragadt mindig a kapcsolója és míg le nem merültek a kondik nem tudtam beindítani a gépet. Na most kicseréltem végre, egy másik tápra, nem új de egész jól néz még ki itthon találtam, örültem, h van vlm. De kisebb a teljesítménye, és nem tudom hogy lehetséges-e hogy emiatt csinálja azt, hogy egyszerűen lefagy a játék menet közben. Nem azonnal hanem igaziból mikor hogy. Egyszer 10 perc után másszor 1 óra múlva. Na mit gondoltok? :D2010. okt. 29. 14:33
1/2 anonim válasza:
Tápegység probléma esetén inkább újraindulna, mégjobb, ha leállna. Persze nem zárja ki teljesen, főleg ha noname darab. Nem túl poros a processzor ventilátora és annak hűtőbordája?
2/2 A kérdező kommentje:
Minden tiszta, és nagyon jól hűtenek, épp hogy kéz melegek a cuccok benne mikor leáll, megfagy.
2010. okt. 29. 15:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!